Η Εταιρεία μας

Η Control Motor ιδρύθηκε το 1985 και εγκαταστάθηκε στο χώρο της οδού Πειραιώς στο 245 στο Μοσχάτο. Σε μια επιφάνεια 1500 m2 σε τρία επίπεδα Λειτουργούν τα τμήματα Μηχανολογικών, Ηλεκτρονικών-Ηλεκτρολογικών εργασιών, Φανοποιίας, Βαφής, Αποθήκη Ανταλλακτικών και τα γραφεία της Διοικήσεως.

 

Το προσωπικό μέσα από την συνεχή εκπαίδευση και την προσωπικότητα τους, εγγυάται την καλύτερη ποιότητα παρεχομένων υπηρεσιών και αποτελεσμάτων. Για πολύ κόσμο η δουλειά μας φαίνεται απλή. Φτιάχνουμε επιδιορθώνουμε αυτοκίνητα. Ναι, κάποτε πριν μερικά χρόνια έτσι ήταν. Τα πράγματα όμως αλλάζουν, οι άνθρωποι αλλάζουν, τα αυτοκίνητα αλλάζουν καθώς και οι συνθήκες στις οποίες κινούμαστε. Κάποτε οι παλαιοί μηχανικοί λέγανε ότι με ένα κλειδί και ένα κατσαβίδι “έφτιαχναν” αυτοκίνητα.
Τα αυτοκίνητα τώρα πολύ πιο άνετα, γρήγορα, αθόρυβα, οικονομικά, ασφαλέστερα, αποτελούν ένα χώρο εφαρμογής υψηλής τεχνολογίας με λεπτές ισορροπίες μηχανημάτων και ηλεκτρονικών εξαρτημάτων που διαβάζουν και επεξεργάζονται δεδομένα δεκάδες φορές το δευτερόλεπτο για να δώσουν την ιδανική τιμή στην κατάλληλη στιγμή που θα ζητηθεί. Πρόκειται για μια πλατφόρμα υψηλής τεχνολογίας. Αυτή η υπερσύγχρονη υψηλή τεχνολογία η οποία βρίσκεται ενσωματωμένη σε κάθε όχημα, χρειάζεται αντίστοιχου επιπέδου συντήρηση, επίβλεψη και επισκευή όταν απαιτείται.

Στην Control Motor θα βρείτε την γνώση και την κατανόηση από τους τεχνικούς συμβούλους που θα σας προτείνει την καλύτερη τεχνικά και οικονομικότερη λύση για το αυτοκίνητο σας. Για μας προέχει η ασφάλεια σας, η απρόσκοπτη κίνηση σας η ποιότητα και βεβαία η δυνατότητα να μιλήσετε με κάποιον και να καταλάβει το πρόβλημα σας. Το υψηλής ποιότητας εργατικό δυναμικό, η άρτια τεχνική εκπαίδευση, η άνετη επικοινωνία, η αποτελεσματικότητα, τα τελευταίου τύπου διαγνωστικά μηχανήματα τα οποία βρίσκονται σε ικανά χέρια, εγγυώνται ότι η επίσκεψη σας στην εταιρεία μας θα είναι ευχάριστη εμπειρία. Η Φιλοσοφία μας η ολική ποιότητα, στα προϊόντα, στις υπηρεσίες, στην επικοινωνία. Οι 7500 ενεργοί πελάτες μας και οι πολλές μεγάλες εταιρείες που μας εμπιστεύονται για χρόνια. μας υποχρεώνουν να βελτιωνόμαστε διαρκώς και να συνεχίζουμε την επιτυχημένη πορεία μας στο χώρο της εξυπηρέτησης ιδιοκτητών αυτοκινήτων ΟPEL.

 

Στο συνεργείο και ηλεκτρολογείο μπορούν να αποκατασταθούν όλες οι μηχανικές, ηλεκτρονικές και ηλεκτρολογικές βλάβες που μπορούν να προκύψουν. Επίσης γίνονται τοποθετήσεις και σέρβις air condition, ευθυγραμμίσεις, ζυγοσταθμίσεις, αντικατάσταση ελαστικών,έλεγχος για ΚΤΕΟ, τοποθετήσεις ηχοσυστημάτων, τοποθετήσεις αξεσουάρ και ότι άλλο χρειαστεί το αυτοκίνητο ΟPEL.

 

Στο φανοποιείο μας οι επισκευές εκτελούνται κατά τον πλέον σύγχρονο τρόπο οι ραφές των κολλητών μερών του αυτοκινήτου γίνονται με ηλεκτρόποντα και οι διορθώσεις αμαξωμάτων με μετρικό σύστημα ( καλύμπρα ).

 

Στο βαφείο μας. οι βαφές γίνονται στο φούρνο και με υδατοδιαλυτά χρώματα που είναι η τελευταία εξέλιξη στην τεχνολογία χρωμάτων όπως ακριβώς και στα μεγαλύτερα εργοστάσια αυτοκινήτων.

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • Εξειδικευμένο Προσωπικό
  • Πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας σε αυτοκίνητα OPEL
  • Γνήσια Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ
  • Ασφάλεια & Εγγύηση
  • Σεβασμό στον Πελάτη
%

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΜΑΞΙΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ

ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

© Copyright 2018 Control Motor ΕΠΕ